Jídelníček: ZŠ Dukelských bojovníků Dubenec, Základní škola
     
datum a čas vytvoření stránky:
28.03.2024 08:48:23
datum den jídlo  
02.04.2024 Úterý
přesnídávka: rohlík s medovým máslem, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: hráškový krém s pečivem (seznam alergenů: 01, 03, 07, 09)
oběd 1: ryba na bylinkách, štouchané brambory, hruška (seznam alergenů: 04)
svačina: chléb s fazolovou pom., zelenina, ovocný čaj (seznam alergenů: 01, 03, 07)
03.04.2024 Středa
přesnídávka: celozrnné pečivo s pom. máslem, okurka, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: masový vývar s těstovinovou zavářkou (seznam alergenů: 01, 03, 09)
oběd 1: vařené vejce, koprová omáčka, houskový knedlík (seznam alergenů: 01, 03, 07)
svačina: houska s masovou pom., ředkvičky, sirup (seznam alergenů: 01, 03, 07)
04.04.2024 Čtvrtek
přesnídávka: tvarohový smetánek s ovocem, rohlík, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: kroupová (seznam alergenů: 01, 09)
oběd 1: zapékané těstoviny s kuřecím masem a pečenou zeleninou, zelný salát (seznam alergenů: 01, 03, 07, 09)
svačina: chléb s pom. z tuňáku, kedlubna, ovocný čaj (seznam alergenů: 01, 03, 07)
05.04.2024 Pátek
přesnídávka: chléb s pom. a la humr, ledový salát, čaj s citrónem (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: kmínová
oběd 1: guláš z vepřového masa, dušená rýže, zelný salát s mrkví (seznam alergenů: 09, 01)
svačina: celozrnná veka s pom. máslem, banán, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
08.04.2024 Pondělí
polévka: zeleninový vývar s játrovou rýží
oběd 1: čočka na kyselo, vařené vejce, ledový salát, paprika
09.04.2024 Úterý
polévka: cibulová
oběd 1: Znojemská omáčka, houskový knedlík, jablko
10.04.2024 Středa
polévka: květáková s vločkami
oběd 1: vepřenky, brambory, zeleninová obloha
11.04.2024 Čtvrtek
polévka: gulašová
oběd 1: dukátové buchtičky, vanilkové šodó, ovoce
12.04.2024 Pátek
polévka: fazolová
oběd 1: těstoviny s krůtím masem a bylinkovým pestem, jablko
15.04.2024 Pondělí
polévka: kuřecí s drobením
oběd 1: pečená kuřecí stehýnka, brambory, kompot
16.04.2024 Úterý
polévka: krupicová s vejcem
oběd 1: masové koule v rajské omáčce, kolínka, ovoce
17.04.2024 Středa
polévka: dýňová polévka
oběd 1: tagliatele se sýrovou omáčkou a dušenou zeleninou, ovoce
18.04.2024 Čtvrtek
polévka: zeleninová s vaječnou jíškou
oběd 1: vepřové na paprice, těstoviny, ovoce
19.04.2024 Pátek
polévka: hrachová s pečivem
oběd 1: rybí prsty, šťouchané brambory, zelný salát
22.04.2024 Pondělí
polévka: hovězí vývar s pohankou
oběd 1: zeleninová omeleta, hrachová kaše, ledový salát
23.04.2024 Úterý
polévka: pórková
oběd 1: hovězí perkelt, dušená rýže, bulgur, ovoce
24.04.2024 Středa
polévka: zeleninový vývar s bulgurem
oběd 1: moravský vrabec, bramborové knedlíky, špenát, mrkev /krůtí maso/
25.04.2024 Čtvrtek
polévka: drožďová
oběd 1: holandský řízek, brambory, zelný salát
26.04.2024 Pátek
polévka: masová krémová
oběd 1: jahelný nákyp s jablky, banán
29.04.2024 Pondělí
polévka: čočková se zeleninou
oběd 1: špagety s rajčatovou omáčkou, ledový salát
30.04.2024 Úterý
polévka: zeleninová s červenou čočkou
oběd 1: rybí filé zapečené se zeleninou, bramborová kaše, zelný salát

 

Jídelníček: ZŠ Dukelských bojovníků Dubenec, Mateřská školka
     
datum a čas vytvoření stránky:
28.03.2024 08:48:23
datum den jídlo  
02.04.2024 Úterý
přesnídávka: rohlík s medovým máslem, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: hráškový krém s pečivem (seznam alergenů: 01, 03, 07, 09)
oběd 1: ryba na bylinkách, štouchané brambory, hruška (seznam alergenů: 04)
svačina: chléb s fazolovou pom., zelenina, ovocný čaj (seznam alergenů: 01, 03, 07)
03.04.2024 Středa
přesnídávka: celozrnné pečivo s pom. máslem, okurka, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: masový vývar s těstovinovou zavářkou (seznam alergenů: 01, 03, 09)
oběd 1: vařené vejce, koprová omáčka, houskový knedlík (seznam alergenů: 01, 03, 07)
svačina: houska s masovou pom., ředkvičky, sirup (seznam alergenů: 01, 03, 07)
04.04.2024 Čtvrtek
přesnídávka: tvarohový smetánek s ovocem, rohlík, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: kroupová (seznam alergenů: 01, 09)
oběd 1: zapékané těstoviny s kuřecím masem a pečenou zeleninou, zelný salát (seznam alergenů: 01, 03, 07, 09)
svačina: chléb s pom. z tuňáku, kedlubna, ovocný čaj (seznam alergenů: 01, 03, 07)
05.04.2024 Pátek
přesnídávka: chléb s pom. a la humr, ledový salát, čaj s citrónem (seznam alergenů: 01, 03, 07)
polévka: kmínová
oběd 1: guláš z vepřového masa, dušená rýže, zelný salát s mrkví (seznam alergenů: 09, 01)
svačina: celozrnná veka s pom. máslem, banán, mléko (seznam alergenů: 01, 03, 07)
08.04.2024 Pondělí
polévka: zeleninový vývar s játrovou rýží
oběd 1: čočka na kyselo, vařené vejce, ledový salát, paprika
09.04.2024 Úterý
polévka: cibulová
oběd 1: Znojemská omáčka, houskový knedlík, jablko
10.04.2024 Středa
polévka: květáková s vločkami
oběd 1: vepřenky, brambory, zeleninová obloha
11.04.2024 Čtvrtek
polévka: gulašová
oběd 1: dukátové buchtičky, vanilkové šodó, ovoce
12.04.2024 Pátek
polévka: fazolová
oběd 1: těstoviny s krůtím masem a bylinkovým pestem, jablko
15.04.2024 Pondělí
polévka: kuřecí s drobením
oběd 1: pečená kuřecí stehýnka, brambory, kompot
16.04.2024 Úterý
polévka: krupicová s vejcem
oběd 1: masové koule v rajské omáčce, kolínka, ovoce
17.04.2024 Středa
polévka: dýňová polévka
oběd 1: tagliatele se sýrovou omáčkou a dušenou zeleninou, ovoce
18.04.2024 Čtvrtek
polévka: zeleninová s vaječnou jíškou
oběd 1: vepřové na paprice, těstoviny, ovoce
19.04.2024 Pátek
polévka: hrachová s pečivem
oběd 1: rybí prsty, šťouchané brambory, zelný salát
22.04.2024 Pondělí
polévka: hovězí vývar s pohankou
oběd 1: zeleninová omeleta, hrachová kaše, ledový salát
23.04.2024 Úterý
polévka: pórková
oběd 1: hovězí perkelt, dušená rýže, bulgur, ovoce
24.04.2024 Středa
polévka: zeleninový vývar s bulgurem
oběd 1: moravský vrabec, bramborové knedlíky, špenát, mrkev /krůtí maso/
25.04.2024 Čtvrtek
polévka: drožďová
oběd 1: holandský řízek, brambory, zelný salát
26.04.2024 Pátek
polévka: masová krémová
oběd 1: jahelný nákyp s jablky, banán
29.04.2024 Pondělí
polévka: čočková se zeleninou
oběd 1: špagety s rajčatovou omáčkou, ledový salát
30.04.2024 Úterý
polévka: zeleninová s červenou čočkou
oběd 1: rybí filé zapečené se zeleninou, bramborová kaše, zelný salát

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1)
c) glukózových sirupů na bázi ječmene
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.