Jídelníček: ZŠ Dukelských bojovníků a MŠ Dubenec, Základní škola
     
datum a čas vytvoření stránky:
26.01.2021 13:00:13
datum den jídlo  
26.01.2021 Úterý
polévka: gulášová
oběd 1: tvarohové knedlíky s jablky, smetanový jogurt s jahodami, ovoce
27.01.2021 Středa
polévka: zeleninová
oběd 1: učňovský párek, hrachová kaše, ledový salát, dušená zelenina
28.01.2021 Čtvrtek
polévka: selská
oběd 1: čevabčiči, brambory, zeleninová obloha, ovoce
29.01.2021 Pátek
polévka: zeleninový vývar s červenou čočkou
oběd 1: mexický guláš, těstoviny, pomeranč
01.02.2021 Pondělí
polévka: cizrnová s brokolicí
oběd 1: smažený rybí karbanátek, bramborová kaše, zeleninový salát
02.02.2021 Úterý
polévka: zeleninový vývar s bulgurem
oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce
03.02.2021 Středa
polévka: fazolová s uzeninou
oběd 1: zeleninové rizoto se sýrem, čínské zelí , ovoce
04.02.2021 Čtvrtek
polévka: drůbková
oběd 1: pečené kuře, brambory, kompot
05.02.2021 Pátek
polévka: dršťková z hlívy ústřičné
oběd 1: lazaně s mletým hovězím masem, kyselá okurka, paprika
08.02.2021 Pondělí
polévka: hráškový krém
oběd 1: krůtí na medu a paprice, brambory, červená řepa
09.02.2021 Úterý
polévka: zeleninová s pohankou
oběd 1: vepřová pečeně, bramborový knedlík, špenát, jablko
10.02.2021 Středa
polévka: zeleninový vývar se sýrovým kapáním
oběd 1: hovězí protýkané kořenovou zeleninou, rýže, zel. salát
11.02.2021 Čtvrtek
polévka: hovězí vývar s masovými kuličkami
oběd 1: bavorské vdolečky s džemem a tvarohem, ovoce
12.02.2021 Pátek
polévka: kmínová
oběd 1: dušená šunka, fazole po bretaňsku, kyselá okurka, paprika

 

Jídelníček: ZŠ Dukelských bojovníků a MŠ Dubenec, Mateřská školka
     
datum a čas vytvoření stránky:
26.01.2021 13:00:13
datum den jídlo  
26.01.2021 Úterý
přesnídávka: celozrnné pečivo s vaječnou pom. , kedlubna, černý čaj s citrónem
polévka: gulášová
oběd 1: tvarohové knedlíky s jablky, jogurt s jahodami, ovoce
svačina: rohlík se šunkovou pěnou, okurka, vitamínový nápoj
27.01.2021 Středa
přesnídávka: houska s pom. z červené řepy, kedlubna, mléko
polévka: zeleninová
oběd 1: učňovský párek, hrachová kaše, ledový salát, dušená zelenina
svačina: chléb s drožďovou pom. s pórkem, rajče, pomerančový sirup
28.01.2021 Čtvrtek
přesnídávka: šlehaný tvaroh s ovocem, rohlík, mléko
polévka: selská
oběd 1: čevabčiči, brambory, zeleninová obloha, ovoce
svačina: těstovinový salát se zeleninou, džus
29.01.2021 Pátek
přesnídávka: chléb s pom. z olejovek, rajče, černý čaj s citrónem
polévka: zeleninový vývar s červenou čočkou
oběd 1: mexický guláš, těstoviny, pomeranč
svačina: houska s máslem, banán, mléko
01.02.2021 Pondělí
přesnídávka: vločková kaše s ovocem, mléko
polévka: cizrnová s brokolicí
oběd 1: smažený rybí karbanátek, bramborová kaše, zeleninový salát
svačina: chléb se strouhaným sýrem, rajče, džus
02.02.2021 Úterý
přesnídávka: celozrnné pečivo s pom. máslem, zelenina, pomerančový sirup
polévka: zeleninový vývar s bulgurem
oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík, ovoce
svačina: tvarohový smetánek, rohlík, mléko
03.02.2021 Středa
přesnídávka: chléb s pom. z vepřového masa, paprika, sirup
polévka: fazolová s uzeninou
oběd 1: zeleninové rizoto se sýrem, čínské zelí, ovoce
svačina: toustový chléb s vrjcem a zeleninou, ovocný čaj
04.02.2021 Čtvrtek
přesnídávka: ovocný jogurt, rohlík, mléko
polévka: drůbková
oběd 1: pečené kuře, brambory, kompot
svačina: celozrnné pečivo s pom. z červené čočky, čínské zelí, černý čaj
05.02.2021 Pátek
přesnídávka: knuspi chléb , zeleninový salát, hruškový džus
polévka: dršťková z hlívy ustřičné
oběd 1: lazaně s mletým hovězím masem, kyselá okurka, paprika, ovoce
svačina: rohlík s máslem, kakao, banán

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1)
c) glukózových sirupů na bázi ječmene
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.