Jídelníček: ZŠ Dukelských bojovníků a MŠ Dubenec, Základní škola
     
datum a čas vytvoření stránky:
24.09.2021 08:38:31
datum den jídlo  
24.09.2021 Pátek
polévka: zeleninový vývar se sýrovým kapáním
oběd 1: vepřová kýta na paprice, těstoviny, nektarinka
27.09.2021 Pondělí
polévka: ---
oběd 1: ---
28.09.2021 Úterý
polévka: ---
oběd 1: ---
29.09.2021 Středa
polévka: bramborová
oběd 1: špagety na boloňský způsob, ledový salát, červená paprika, ovoce
30.09.2021 Čtvrtek
polévka: čočková
oběd 1: losos pečený na másle a bylin. koření, šťouchané brambory, zel. salát
01.10.2021 Pátek
polévka: zeleninový vývar s pohankou
oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík, hroznové víno
04.10.2021 Pondělí
polévka: zeleninový vývar s kroupami
oběd 1: hovězí guláš, dušená rýže, kuskus se zeleninou, zelný salát
05.10.2021 Úterý
polévka: p. frankfurtská
oběd 1: tvarohové knedlíky s jablky, banán
06.10.2021 Středa
polévka: drůbková
oběd 1: pečené kuře, brambory, kompot
07.10.2021 Čtvrtek
polévka: česneková s chlebem
oběd 1: učňovský párek, hrachová kaše, ledový salát, červená řepa s jablky
08.10.2021 Pátek
polévka: p. rajská s vločkami
oběd 1: holandský řízek, bramborová kaše, ovocný salát

 

Jídelníček: ZŠ Dukelských bojovníků a MŠ Dubenec, Mateřská školka
     
datum a čas vytvoření stránky:
24.09.2021 08:38:31
datum den jídlo  
24.09.2021 Pátek
přesnídávka: rohlík se zeleninovou pom., rajče, džus
polévka: zeleninový vývar se sýrovým kapáním
oběd 1: vepřová kýta na paprice, těstoviny, nektarinka
svačina: chléb s máslem, banán, vanilkové mléko
27.09.2021 Pondělí
přesnídávka: ---
polévka: ---
oběd 1: ---
svačina: ---
28.09.2021 Úterý
přesnídávka: ---
polévka: ---
oběd 1: ---
svačina: ---
29.09.2021 Středa
přesnídávka: chléb s rybí pom., paprika, ovocný čaj
polévka: bramborová
oběd 1: špagety na boloňský způsob, ledový salát, červená paprika, ovoce
svačina: cereální kakaové kuličky, mléko
30.09.2021 Čtvrtek
přesnídávka: celozrnné pečivo se sýrovou pom., mrkev, mléko
polévka: čočková
oběd 1: losos pečený na másle, šťouchané brambory, zeleninový salát
svačina: rohlík s celerovou pom., kedlubna, černý čaj s citrónem
01.10.2021 Pátek
přesnídávka: chléb s pom. a la humr, rajče, ovocná šťáva
polévka: zeleninový vývar s pohankou
oběd 1: segedínský guláš, houskový knedlík, hroznové víno
svačina: houska s bylinkovým máslem a zeleninou, mléko
04.10.2021 Pondělí
přesnídávka: ovocná přesnídávka, rohlík, ovocný čaj
polévka: zeleninový vývar s kroupami
oběd 1: hovězí guláš, dušená rýže, kuskus se zeleninou, zelný salát
svačina: chléb s tvarohovou pom., jablko, mléko
05.10.2021 Úterý
přesnídávka: chléb s játrovou paštikou, jablko, černý čaj s citrónem
polévka: frankfurtská
oběd 1: tvarohové knedlíky s jablky, banán
svačina: houska s rostlinným máslem a šunkou, paprika, džus
06.10.2021 Středa
přesnídávka: chléb s máslem a sýrem, okurka, černý čaj s citrónem
polévka: drůbková
oběd 1: pečené kuře, brambory, kompot
svačina: celozrnný rohlík s pom. máslem, mrkev, mléko
07.10.2021 Čtvrtek
přesnídávka: celozrnné pečivo s pom. máslem, čínské zelí, ovocná šťáva
polévka: česneková s chlebem
oběd 1: zeleninový nákyp, hrachová kaše, ledový salát, červená řepa
svačina: jablkový závin, bílá káva
08.10.2021 Pátek
přesnídávka: ovocný jogurt, rohlík, mléko
polévka: rajská s vločkami
oběd 1: holandský řízek, bramborová kaše, ovocný salát
svačina: chléb s máslem a vejcem, rajče, čaj s medem

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1)
c) glukózových sirupů na bázi ječmene
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.