Jídelníček: ZŠ a MŠ Vítězná, Základní škola
     
datum a čas vytvoření stránky:
10.12.2022 00:00:15
datum den jídlo  
12.12.2022 Pondělí
polévka: slepičí s červenou čočkou (seznam alergenů: 9)
oběd 1: přírodní panenka, fazolky se slaninou, brambory (seznam alergenů: 1a, 9)
13.12.2022 Úterý
polévka: selská s rýžovou moukou (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
oběd 1: zapečené těstoviny s kuřecím masem a květákem, zelenina (seznam alergenů: 1a, 3, 7, 9)
14.12.2022 Středa
polévka: hovězí s krupkami (seznam alergenů: 1a, 3, 9)
oběd 1: palačinky s marmeládou, bílá káva, ovoce (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
15.12.2022 Čtvrtek
polévka: kapustová s bramborem (seznam alergenů: 1a, 9)
oběd 1: hovězí guláš, karlovarský knedlík (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
16.12.2022 Pátek
polévka: mrkvová krémová s krutónky (seznam alergenů: 1a, 7, 9)
oběd 1: smetanová bílá klobása, lehký bramborový salát (seznam alergenů: 1a, 3, 7)

 

Jídelníček: ZŠ a MŠ Vítězná, Mateřská školka
     
datum a čas vytvoření stránky:
10.12.2022 00:00:15
datum den jídlo  
12.12.2022 Pondělí
přesnídávka: toustový chléb s pomazánkou z ryb v tomatě , zelenina, čaj (seznam alergenů: 1a, 3, 4, 7)
polévka: slepičí s červenou čočkou (seznam alergenů: 9)
oběd 1: přírodní panenka, fazolky na slanině, brambory (seznam alergenů: 1a, 9)
svačina: chléb se zeleninovou pomazánkou s tofu, zelenina, mléko (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
13.12.2022 Úterý
přesnídávka: šlehaný tvaroh s čoko čtverečky, ovoce, čaj (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
polévka: selská s rýžovou moukou (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
oběd 1: zapečené těstoviny s kuřecím masem a květákem, zalenina (seznam alergenů: 1a, 3, 7, 9)
svačina: rohlík s máslem a uzeným eidamem, zelenina, čaj (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
14.12.2022 Středa
přesnídávka: rohlík se sýrovou pomazánkou s mrkví , zelenina, čaj (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
polévka: hovězí s krupkami (seznam alergenů: 1a, 9)
oběd 1: palačinky s marmeládou, bílá káva, ovoce (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
svačina: chléb s máslem a kuřecí šunkou, zelenina, čaj (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
15.12.2022 Čtvrtek
přesnídávka: dalamánek s drůbeží pomazánkou, zelenina, čaj (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
polévka: kapustová s bramborem (seznam alergenů: 1a, 9)
oběd 1: hovězí guláš, karlovarský guláš (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
svačina: rohlík s tvarohovou pomazánkou, zelenina, vanilkové mléko (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
16.12.2022 Pátek
přesnídávka: rohlík s nutelou, ovoce, granko (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
polévka: mrkvová krémová s krutónky (seznam alergenů: 1a, 7, 9)
oběd 1: smetanová bílá klobása, lehký bramborový salát (seznam alergenů: 1a, 3, 7)
svačina: chléb s finskou pomazánkou, zelenina, čaj (seznam alergenů: 1a, 3, 4, 7)

Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice (například špalda a khorasan), žito, ječmen, oves nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1)
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1)
c) glukózových sirupů na bázi ječmene
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu.

2. Korýši a výrobky z nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína.

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1)
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu
b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich

(1) A výrobky z nich, pokud zpracování, kterým prošly, nezvyšuje úroveň alergenicity, kterou úřad stanovil pro příslušný základní produkt.